Zakázkové zboží

  1. Nabízíme zabalení Vašich výrobků bez etikety, s etiketou, nebo Vaší privátní značkou. Můžeme Vám navrhnout i grafickou podobu etikety. Privátní značka přispívá ke zvýšení obratu a zisku v dané kategorii výrobků.
  2. Zhotovujeme také malé série určitého sortimentu našeho zboží. Jde o výrobky, které vyrábíme v našich standardních velikostech nebo jako zboží na zakázku dle Vašich požadavků.
  3. Je možná kombinace výrobků na zakázku zabalených do Vašeho obalu.

Balicí servis a výrobu zboží pro firmu VIPOR, s.r.o. zajišťuje chráněná dílna její dceřiné společnosti VIPOBAL, spol. s r.o.
Vše zhotoveno z českých materiálů a na českých strojích.
Pro bližší informace o možnostech těchto služeb kontaktujte přímo naše obchodní oddělení.

Potisk na zakázku

  • HDPE a LDPE fólií.
  • Potisk finálních výrobků z nich
  • Potisk papírových tašek

Fólie mohou být vyrobeny jako průhledné v bezbarvém přírodním provedení, nebo barevné s různou intenzitou vybarvení až do obsahu 8% pigmentace. Fólie s obsahem vybarvení do 2% jsou vhodné i pro přímý styk s potravinami. K jejich potisku se používá rotační flexografický potisk pomocí fotopolymerních štočků. Takto lze potisknout například hadice, polohadice, fólie, atd.

Potisk HDPE a LDPE tašek a sáčků

Nabízíme velmi rozsáhlou paletu rozměrů, typů tašek, barev fólií a provedení tisku od základních jednobarevných tisků po složitější motivy s využitím vícebarevného tisku.

Reklamní potisk

  1. Sítotisk zaručuje kvalitní potisk polyetylénových nebo papírových tašek, který je vhodný zejména při menším nákladu potisku do 5000 kusů.
  2. Flexografický potisk je vhodný zejména pro potisk většího množství tašek a sáčků v jednostranném, případně oboustranném provedení.